Afbeelding

Kom zaterdag 4 januari naar informatiecentrum Blankenburgverbinding

Actueel 273 keer gelezen

Regio - Bent u na de feestdagen wel weer toe aan een uitje? Kom dan 4 januari langs bij informatiecentrum Blankenburgverbinding. Voorlichters vertellen u graag over de komende werkzaamheden langs de A20 bij Vlaardingen en de werkzaamheden in Rozenburg.

Voor de verbreding van de A20 en het realiseren van knooppunt Vlaardingen moet de Broekpolderweg ten westen van het BP tankstation/verzorgingsplaats Rijskade een stukje naar het noorden worden verlegd. Hiervoor moeten een aantal bomen, grenzend aan de Broekpolderweg, worden verwijderd. Na het weghalen van deze bomen worden kabels en leidingen verlegd, vindt er archeologisch onderzoek plaats en wordt er grond aangebracht om de bodem te laten inklinken. Uiteraard worden alle verwijderde bomen gecompenseerd, grotendeels op de huidige locatie.

Werkzaamheden Rozenburg
Vanaf begin januari vinden er heiwerkzaamheden plaats aan de Maasdeltatunnel aan de zuidoever. Er worden voorbereidingen getroffen voor het verleggen van afrit 14 Rozenburg Centrum op de A15 vanuit Rotterdam. Langs afrit 14 Rozenburg Centrum op de A15 uit de richting Europoort verwijderen we bomen. De ruimte is nodig voor het verleggen van de afrit en de bouw van knooppunt Rozenburg. Alle bomen worden, indien mogelijk, gecompenseerd in Rozenburg.

Openingstijden en tijden presentaties

Het informatiecentrum is zaterdag 4 januari geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. De presentaties worden gegeven om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur.

Adres informatiecentrum
Het informatiecentrum vindt u aan de Maassluissedijk 199/poort 53 in Vlaardingen.

Verdere informatie
Aan de tijdelijke Botlekweg in Rozenburg vindt u een uitkijkpunt, net als aan de Maassluissedijk BAAK poort 50. Vanaf deze uitkijkpunten heeft u goed zicht op de werkzaamheden.

Op de projectsite www.blankenburgverbinding.nl vindt u actuele informatie over de werkzaamheden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant