Afbeelding

Zangers gevraagd voor projectkoor

Actueel 343 keer gelezen

Brielle - Op 4 mei a.s. geeft Het Randstedelijk Mannenkoor in Brielle een herdenking/bevrijdingsconcert. Voor mannen die best wel eens een keer in een koor willen zingen maar zich niet gelijk willen binden, een unieke gelegenheid om mee te doen aan dit concert.

De bedoeling is dat de deelnemer (tegen een kleine vergoeding) acht weken lang mee gaat zingen op de repetitieavond om te oefenen voor het concert. Na acht weken is de deelnemer "klaargestoomd" voor het concert. Voor passende kleding wordt gezorgd. Optreden in een volle St. Catharijnekerk….dat is een prachtige ervaring. Na het concert kan u blijven zingen bij het koor of het laten bij een éénmalig optreden. Even goede vrienden.

Lijkt het u wat of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met dhr. Ies Dekker tel: 0181412393 of per mail: secretaris.hrm@gmail.com  Het Randstedelijk Mannenkoor zingt op donderdag half 8 in 'De Kern', Eikenlaan 2 in Spijkenisse. Aanstaande donderdagavond 20 februari is er Open Huis om sfeer te proeven en…..mee te zingen. Van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant