Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Vierpolders en Zwartewaal onderuit, Brielle weer gelijk

Actueel 239 keer gelezen

Vierpolders/Oudenhoorn/Oud-Beijerland – Vierpolders verloor met 0-2 van Rhoon. Zwartewaal moest in de derby bij koploper OHVV zeven treffers incasseren: 7-0, en Brielle speelde alweer voor de vijfde achtereenvolgende keer gelijk, nu bij SHO: 0-0.

'Glenn Stoffers was geschorst,' aldus Vierpolders-trainer Paul Bestebreur. 'Het werd weer eens heel duidelijk hoe belangrijk Stoffers voor Vierpolders is.'

Winnen
Niet alleen Stoffers ontbrak afgelopen zaterdag in het team van Vierpolders. Bestebreur zag ook dat de echte wil om te winnen ontbrak bij zijn ploeg. 'En dan ga je er tegen een ploeg als Rhoon onverbiddelijk af,' aldus Bestebreur.

Vermogen
'We hebben naar vermogen gespeeld,'zag Zwartewaal-trainer Ron Klein in de derby bij OHVV. 'Maar OHVV is gewoon een maatje te groot voor ons.'

Schotloos
Opnieuw kwam het gebrek aan een afmaker bij Brielle pijnlijk aan het licht in de uitwedstrijd bij SHO in Oud-Beijerland. Omdat ook de thuisclub node een schutter mist, eindigde het duel in een bloedeloze 0-0. Brielle viel middenvelder Zepp Jacobs uit met een blessure. Hij werd vervangen door Michael Mettrop.

Fotografie: Wil van Balen 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant