Afbeelding

Nieuwe bus voor Zorgboerderij Op Aarde

Actueel 694 keer gelezen

Brielle - Op vrijdag 21 februari heeft zorgboerderij Op Aarde een nieuwe personenbus ontvangen van de Stichting Vrienden Op Aarde. De sleutels van de bus werden feestelijk overhandigd door Eliene de Jonge, bestuurslid van de stichting.

Zorgboerderij Op Aarde gebruikt het personenbusje vijf dagen per week om zorgdeelnemers thuis op te halen en weer thuis te brengen. De zorgboerderij in Brielle biedt een zinvolle en activerende dagbesteding voor met name mensen met beginnende dementie. Het vorige busje was nodig aan vervanging toe. Afgelopen jaar is de Stichting Vrienden Op Aarde druk bezig geweest met het inzamelen van middelen voor de nieuwe personenbus. De stichting ontving hiervoor veel grote en kleine giften. Met deze giften kon vorige week de nieuwe bus aangeschaft worden. De nieuwe bus is net iets ruimer dan de vorige, rijdt zuiniger en heeft een gemakkelijkere instap. Er kunnen weer veel veilige en plezierige kilometers over Voorne mee gemaakt worden. Zorgboeren en deelnemers zijn daar zeer dankbaar voor. De kleur van het busje is wit, dus hij zal wel wat vaker gewassen moeten worden!

De Stichting Vrienden Op Aarde zorgt al sinds 2012 voor extra's op zorgboerderij Op Aarde, die de dagbesteding voor de deelnemers verder veraangenamen. Eerder zorgde de stichting o.a. voor de aanschaf van een tuinkas, een duofiets en terrasinrichting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant