Afbeelding

Tegenslag voor Brielse molen 't Vliegend Hert

Actueel 499 keer gelezen

Brielle - Afgelopen week is het werk aan het dak van de molen gestart. De leitjes, die als dakbedekking op de molen zitten, waren aan vervanging toe. Om verdere lekkage binnen in de molen te voorkomen is de molenmaker gestart met het verwijderen van alle leitjes. Helaas blijkt ook het dakbeschot aangetast door vocht en zwammen. Dat wordt dus een grotere klus dan verwacht. En meer kosten.

De molenvrijwilligers hebben door de verkoop van alle meelproducten een mooi bedrag bij elkaar gespaard voor dit groot onderhoud. En lieve donateurs hebben al extra geld gesponsord voor het dakonderhoud. Maar door deze extra kosten komt de bodem van de kas in zicht.

Dus als u nog een bijdrage wilt doen voor de Brielse molen, van harte welkom! Uw gift is welkom op de rekening NL10 RABO 0365 4207 00 t.n.v. Brielse Molenstichting.

De winkel van de molen is voorlopig gesloten, maar u kunt wel via de mail producten bestellen en afhalen. Mail uw bestelling voor woensdagavond 22.00 uur naar info@vliegendhert.org. Uw bestelling kunt u dan vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur afhalen.

Over een paar weken staat de molen er in ieder geval weer glimmend bij. En met uw aller steun onze penningmeester ook!

Zie ook www.vliegendhert.org of de facebook pagina voor meer informatie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant