Afbeelding
Foto: Pixabay

Maatregelen coronavirus WoonWijzerWinkel

Actueel 66 keer gelezen

Rotterdam - De WoonWijzerWinkel staat ook in deze tijd voor u klaar met duurzaam advies. De WoonWijzerWinkel is telefonisch en via mail gewoon bereikbaar en heeft het servicepakket uitgebreid. Wel hebben zij een aantal maatregelen moeten nemen i.v.m. het coronavirus. Eén van de consequenties is dat de showroom tijdelijk is gesloten, woningopnames voorlopig niet worden ingepland en themadagen tot 1 juni a.s. geannuleerd zijn.

In de tussentijd biedt de WoonWijzerWinkel u een aantal alternatieven. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een digitale woningopname en een adviesgesprek middels videobellen. Kijk op de website www.woonwijzerwinkel.nl/vrijblijvend-advies voor meer informatie.

Direct energie besparen
Wilt u uw woning voorzien van betaalbare energiebesparende maatregelen, zonder uw woning te verlaten? Dat kan, met de WoonWijzerWebshop. De WoonWijzerWebshop (www.woonwijzerwebshop.nl) biedt een breed assortiment aan producten om eenvoudig en voordelig, energie te besparen in uw woning.

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen.

Uit de krant