Afbeelding

Feest bij Careyn centra

Actueel 77 keer gelezen

Brielle - Na een periode van verbouwen en reorganiseren was het bij de Activiteitencentra van Careyn eindelijk weer eens tijd voor andere zaken. De zeven locaties draaien weer op volle toeren en dat is samen met de klanten in stijl gevierd.

Het maffe duo "de Tonnies" heeft drie spectaculaire optredens verzorgd voor de klanten van de activiteitencentra van Careyn op Voorne Putten en Rozenburg. Ze startte hun tournee op 10 juli bij Careyn 't Akcent in Brielle, 11 juli stond Careyn ’t Pluspunt in Hellevoetsluis op het programma en 12 juli eindigden ze de tour op Careyn ’t Marcktplein in Spijkenisse.

Het waren drie geweldige middagen met dank aan “de Tonnies” die voor veel hilariteit, gezelligheid en vrolijkheid zorgden. En met dank aan alle vrijwilligers, voor hun inzet en ondersteuning. Zonder hen was het niet gelukt zoveel mensen ervan te laten genieten.

Meer informatie
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant