Afbeelding

La Boutique in scheepsruim

Actueel 83 keer gelezen

Regio - Op donderdag 23 augustus opent la Boutique Fantastique een reeks van drie havenconcerten met Rotterdamse artiesten die de stichting Wereldhavendagen organiseert op unieke plekken in de haven aan de vooravond van hun festival op 7, 8 en 9 september.

Liefhebbers kunnen kaartjes alleen winnen via de sociale media van de stichting (@wereldhavendage en www.facebook.com/wereldhavendagen ) en via oproepen in het AD en op Radio Rijnmond. Het concert vindt plaats om 17.00 uur aan de kade van de Maashaven op Katendrecht (nabij metrostation Rijnhaven) in het ruim van binnenvaartschip (naam nog niet bekend). Het concert kwam tot stand dankzij ondersteuning van het Bureau Voorlichting Binnenvaart in het kader van hun nieuwe campagne ‘The blue road’.

La Boutique Fantastique is het muzikantencollectief van Tymen Bergman en Maurits Goossens dat sfeervolle, melancholische en mysterieuze muziek maakt met veel blazers en snaarinstrumenten. De band speelde onder andere op de ‘Wereld draait door’ en bracht het afgelopen jaar de eerste ceedee ‘La Boutique Fantastique uit. Na het concert in het scheepsruim treedt de band aansluitend op tijdens het OT Zomerfestival in Rotterdam (www.laboutiquefantastique.com).

The blue road van het Bureau Voorlichting Binnenvaart betekent een koerswijziging voor de binnenvaart; een nieuw, overkoepelend merk voor de hele Nederlandse binnenvaart. Een merk dat past bij de eigenschappen van de branche. Een merk dat de hele branche met elkaar verbindt. En een merk dat overheid, gemeentes en bedrijven stimuleert om de binnenvaart actiever in te zetten door het communiceren van een heldere en onderscheidende belofte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant