Afbeelding

Waar is Ingeborg Verhagen?

Actueel 160 keer gelezen

Regio - Familie en vrienden van de 22-jarige Ingeborg Verhagen, die sinds dinsdag 21 augustus wordt vermist, vragen de lezers van Briels Nieuwsland om hulp. Wie weet er meer over de vermissing of verblijfplaats van Ingeborg?

De 22-jarige waterpoloster Ingeborg Verhagen uit Rotterdam is vermist sinds 21 augustus. Ze ging die bewuste dinsdag rond 14.00 uur van huis en daarna is er niets meer vernomen van haar. De politie is een uitgebreide zoekactie gestart. Familie, kennissen en vriendenkring zijn benaderd, mogelijke verblijfplaatsen gecontroleerd en camerabeelden worden uitgekeken. Haar signalement is verspreid aan alle eenheden, maar ook aan taxichauffeurs en bestuurders van het openbaar vervoer. Ook heeft de politie via Twitter een oproep gedaan om naar haar uit te kijken. Uit onderzoek blijkt is dat zij rond 14.30 uur in de omgeving van Amsterdam was. Het is echter onzeker of zij daarna verder is gereisd.

Signalement
Ingeborg is een blanke Nederlandse vrouw met een normaal postuur, tussen de 1.60 en 1.65 meter lang. Ingeborg draagt een beige strakke broek met meerdere steekzakken en zwarte schoenen en daarbij een opvallend gekleurde groen/witte riem. Daarop draagt zij een zwart T-shirt met daarover heen een zwart hesje met een kraagje. Mogelijk draagt ze ook haar bril met metalen oranje/rood montuur. Ingeborg Verhagen is depressief.

Info?
Heeft u Ingeborg gezien of informatie die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek, dan vragen wij u contact op te nemen met de recherche van district Noord via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant