Afbeelding

KNHS Wedstrijd Manege Tinte

Actueel 431 keer gelezen

Op zondag 16 september organiseerden Manege Tinte en Rijvereniging ’t Colinsland een KNHS wedstrijd. Nu wordt dit wel vaker gedaan, maar vandaag was er nog een extra feestelijk tintje aangegeven. Naast de reguliere wedstrijd was er een gezellig strodorp met diverse kraampjes en voor de kinderen was er een springkussen en een knutselkraampje.

In de categorie B is Michelle de Heij met Wodan in de eerste proef 1e geworden, Djenna Paasman met Zadine won de 2de proef. De over all prijs is gegaan naar Djenna, bij elkaar opgeteld had zij de meeste punten. Bij de categorie L1 paarden is twee keer eerste geworden Andrea de Champs met Onim. In de L2 paarden is twee keer eerste geworden Patricia Lankester met Siko, twee keer tweede werd Mandy kraaijeveld met Ultimo. Beide dames wonnen tevens de overall prijs in de L1 en L2 en kregen daarvoor een deken.

De L1 pony’s categorie B werd gewonnen door Amber Boer met Jorbo. In de L2 pony's categorie E werden beide proeven gewonnen door Fenna Ketting met Idool. Beide dames wonnen tevens een deken. In de M1 paarden werden beide proeven gewonnen door Chantal Hazebroek met Safique M. In de M2 paarden waren de 1ste prijzen voor Emma Whitney met Fiona’s Moonlight. De overall prijs in de categorie M is gewonnen door Chantal Hazebroek.

De prachtige blauwe uitrijdekens voor de overallprijzen zijn gesponsord door Ruitersport speciaalzaak de Horse Barn en Rijvereniging ‘t Colinsland. Een geslaagde dag voor de organisatie en de deelnemers! Wilt u meer weten over de KNHS wedstrijden bij RV ’t Colinsland? Kijk dan op www.rvhetcolinsland.nl of neem contact op met Cassandra Mol (cassandramol@hotmail.com).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant