Afbeelding

Samenwerking feestelijk bezegeld

Actueel 82 keer gelezen

Brielle - Op dinsdag 18 september jl. is de samenwerking tussen Zorgboerderij Op Aarde en de Catharina Stichting feestelijk bezegeld met het officieel ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

Al geruime tijd geleden hebben Op Aarde en de Catharina Stichting elkaar gevonden in de kleinschaligheid van beide organisaties en nauwe verbondenheid met de plaatselijke gemeenschap. De zorgboerderij biedt vanaf eind oktober 2012 dagverzorging aan maximaal 12 zorgdeelnemers, dementerende ouderen uit Voorne-Putten en Rozenburg en maakt hiervoor gebruik van de expertise op het gebied van begeleiding en zorg van de Catharina Stichting. Bij Op Aarde aan de Sleepseweg in Brielle wordt het boerenbedrijf gecombineerd met zorg en zingeving. De begeleiding is handen van gekwalificeerde verzorgenden van de Catharina Stichting.

Op 18 september jl. tekenden Arjan Monteny en Ronald van de Vliet (boeren Op Aarde en grondleggers van deze zorgboerderij) en Nic Heijlands (directeur/ bestuurder van de Catharina Stichting), zittend op een boerenkar, tussen de hooibalen, de samenwerkings- en detacheringsovereenkomst.

Het feestje is voorafgegaan door uitgebreide rondleidingen aan onder andere wachtlijst- en zorgbemiddelaars, casemanagers, verpleegkundigen uit deze regio en het CIZ, zodat ook zij toekomstige cliënten een goed beeld kunnen schetsen van de mogelijkheden van Op Aarde. Medewerkers van de Catharina Stichting hebben eveneens die middag een kijkje mogen nemen. Een aantal medewerkers werden hierdoor zo enthousiast dat zij zich hebben aangemeld voor de selectie van verzorgenden voor de cliënten van Op Aarde. Op Aarde is ook nog op zoek naar vrijwilligers die ondersteunen bij de verschillende activiteiten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Arjan Monteny en Ronald van de Vliet via de website: www.boerderijopaarde.nl, email: info@boerderijopaarde.nl of telefoon: 06 – 1500 3883.

Informatie is ook na te lezen op www.catharinastichting.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant