Grote Halloweenspooktocht

Actueel 84 keer gelezen

Brielle - Ook dit jaar wordt er weer een grote Halloweentocht georganiseerd. Dit jaar op woensdag 31 oktober. Dit wijkt af van we eigenlijk gewend zijn want meestal werd de tocht gepland op de laatste vrijdagavond in oktober.

Dit jaar valt deze vrijdag echter in de herfstvakantie. Omdat de verwachting is dat er dan veel mensen weg zijn is de beslissing genomen om het dit jaar daarom op Halloween zelf te doen, op woensdag 31 oktober dus. Verzamelen op de Markt vanaf 18.00 uur, vertrek van de stoet om 19.00 uur.

Griezelig
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor de Halloweentocht op 31 oktober. Op dit moment is het nog te vroeg om te gaan verklappen wat er zoal op het programma staat. Vast staat, dat er onderweg méér te doen en te zien zal zijn dan in voorgaande jaren. Voor tere zielen is een waarschuwing dan ook op zijn plaats... blijf op je hoede, vooral onderweg... er kan zomaar iets gebeuren... De Halloweenspooktocht wordt georganiseerd door de Brielse Winkeliers in samenwerking met City Management Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant