Afbeelding

Mevrouw Gout de lucht in

Actueel 105 keer gelezen

Op dinsdag 23 oktober jl was het eindelijk zover. Mevrouw Gout, bewoonster van de Plantage, ging voor de eerste keer de lucht in.

Negen jaar geleden was het bijna zover en zou de reis naar Spanje gaan. De dag voor vertrek werd mevrouw Gout getroffen door een hersenbloeding en belande zij in het ziekenhuis in plaats van in Spanje. Nu, 9 jaar later, kwam haar droomwens toch uit. Vanaf Rotterdam Airport klom zij aan boord van het vliegtuigje van de Vliegclub Rotterdam, de PH-SVT.

Frank Trimbos uit Vierpolders had deze vlucht belangeloos aan haar aangeboden. Frank, zelf een ervaren piloot, vloog ondermeer over haar geboorteplaats Den Haag om vervolgens via de Pier in Scheveningen, Hoek van Holland, Europoort en tweede Maasvlakte naar Brielle. Vervolgens ging de tocht via een rondje Euromast weer terug naar de luchthaven. Mevrouw Gout beleefde op deze manier een fantastische middag en zo kon haar wens om toch nog een keertje te vliegen, alsnog in vervulling gaan.

De Stichting Vrienden van de Plantage probeert individuele wensen van bewoners in vervulling te laten gaan maar heeft daarvoor ook uw steun nodig. Vanaf 15 euro per jaar bent u donateur en zorgt ook u er voor dat wensen werkelijkheid worden. U kunt zich aanmelden via de site SVVDP.nl of u opgeven bij de Plantage. Natuurlijk zijn ook vrijwilligers altijd nodig. In ieder geval bedanken De Vrienden, Mevrouw Gout en haar begeleidster Mevrouw Verberne, Frank Trimbos, voor dit onvergetelijke avontuur !

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant