Afbeelding

Zangers en zangeressen gezocht

Actueel 104 keer gelezen

Brielle - Na het enorme succes van het Verdi-project, dat dit voorjaar werd afgesloten met drie concerten in Hulst, Goes en Brielle, heeft de Regionale Zangersbond Zuidwest Nederland (RZZN) nu haar zinnen gezet op de Carmina Burana van Carl Orff. Voor dit project wordt weer een koor samengesteld van 100 à 120 personen.

Dit kunnen leden zijn van verschillende koren uit onze regio. Het is niet noodzakelijk dat deze koren lid zijn van de RZZN. Ook “losse” zangers en zangeressen zijn welkom. Er worden drie repetitie(zater-)dagen gepland tussen januari en de zomer 2013 en drie dagen na de zomer.De drie uitvoeringen zullen in het voorjaar van 2014 plaats vinden.De begeleiding zal bestaan uit een slagwerkgroep en twee piano’s en er zullen drie solisten hun medewerking verlenen, alsmede een kinderkoor.Het geheel staat ook nu weer onder leiding van dirigent Léon Bours.

Kennismakingsdag 24 november
Om alle belangstellenden alvast een inkijkje te geven in de muziek is er op zaterdag 24 november een kennismakingsdag in kerkgebouw De Hoogte, Populierenstraat 29, Goes-Zuid. Op deze dag wordt ook het repetitieschema bekend gemaakt en krijgt u informatie over de kosten van het project en de repetitieplaatsen, bladmuziek en studiemateriaal.

En natuurlijk zullen we dan alvast een stukje instuderen en uitvoeren voor ons zelf! Voor deze dag vragen wij een bijdrage in de kosten van € 10 per persoon. Dat is inclusief drie consumpties. U kunt zich aanmelden bij Joke Lusse: j.lusse@hetnet.nl of per telefoon: 078 – 6771488. Vermeldt u alstublieft uw stemsoort en evt. in welk koor u zingt.We zijn ervan overtuigd dat we ook hiermee, net als met Verdi, weer volle zalen gaan trekken! Zie ook onze website: www.rzzn.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant