Afbeelding

Rapcursus in jeugdsoos Bravo

Actueel 91 keer gelezen

Brielle - Het is zover! HipHop in Brielle voor alle jongeren van 12 t/m 15 jaar die graag willen of al kunnen rappen. Leer bars schrijven, leer ze te spitten en leer te performen!

Sommigen hebben altijd al willen rappen of kunnen al rappen en vinden het geweldig om hier wat verder mee te doen. Dat is dus nu mogelijk! 2 ervaren rapdocenten gaan met jongeren aan de slag om hun vaardigheden verder te ontwikkelen of om hun juist de KUNST te leren. Natuurlijk komt er meer bij kijken dan alleen een rap schrijven, wat dit precies inhoudt wordt allemaal geleerd tijdens de rapcursus. Een rapcursus bestaat uit 6 lessen en in die 6 lessen komen verschillende onderdelen aan bod zoals: ritme, creatief schrijven, stukje geschiedenis over rap, beats, presenteren met een microfoon in de hand en nog veel meer.

Omdat het de eerste rapcursus is die in het jongerencentrum Bravo wordt gegeven is besloten deze kosteloos te houden. Het is dus een ideale kans voor jongeren om zich nu in te schrijven en mee te doen. Snel zijn is belangrijk, want er zijn maar 10 plekken!

De cursus start op maandag 14 januari en eindigt op maandag 18 februari. Het vindt elke maandag plaats van 16:30 tot 17:30 in het Jongerencentrum Bravo, de Rik 28, 3232 LA Brielle.
Inschrijven kan via de site www.stichting-push.nl, bij het jongerencentrum Bravo op de maandagavond vanaf 18:30 tot 21:30 of door een email te sturen naar g.promes@stichting-push.nl. Vermeld hierbij naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant