Afbeelding

Wereldwinkel Brielle: uitfairkoop

Actueel 99 keer gelezen

Brielle - Nu we van het jaar 2012 afscheid genomen hebben willen wij u graag informeren over de bijzondere openingstijden van de Wereldwinkel rond het begin van het nieuwe jaar en over de ‘faire’ uitverkoop.

Op nieuwjaarsdag en op woensdag 2 januari is de Wereldwinkel gesloten. Op die dag gaan de medewerkers balansen en de winkel gereed maken voor 2013. Ook op zondag 6 januari is de winkel gesloten. Verder blijven de openingstijden in het nieuwe jaar ongewijzigd. U bent elke dag welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur en op koopzondagen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Uitfairkoop
Op 3 januari begint het! Onze verrassende, originele en bijzondere fairtrade cadeaus zijn in de uitfairkoop. Niet voor niets fair, want de makers van alle producten in de uitfairkoop verdienen gewoon een fairtrade loon. Dus kom snel naar Wereldwinkel Brielle en laat u verrassen door alle mooie koopjes.

De vrijwillige medewerkers van de Wereldwinkel wensen u een duurzaam en eerlijk 2013 toe. Allemaal graag tot ziens op 3 januari en in het hele nieuwe jaar!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant