Afbeelding

Kerstviering St. Leonardusschool

Actueel 119 keer gelezen

BRIELLE - Op woensdag 18 december jl. was de gezamenlijke kerstviering van de leraren en kinderen van de St. Leonardusschool. Nadat alle kinderen aan het eind van de middag op school waren gebracht, liepen zij per klas met hun leerkracht naar de Bedevaartskerk aan de Rik.

Aan de ouders was gevraagd om onderweg met een lantaarn langs de looproute te staan. Bij binnenkomst in de kerk werden er kerstliedjes gespeel door meester Hans en Tobias uit groep 7B. Alle kinderen liepen eerst langs de kerststal om vervolgens in de banken plaats te nemen.

In de kerk werd na een openingswoord van pastoor Bladowski het kerstverhaal voorgelezen door juf Elly. Het kerstspel werd vol verve uitgebeeld door diverse leerkrachten. De vertelling van het kerstverhaal werd afgewisseld met het zingen van kerstliedjes, per groep gezongen. De sfeer tijdens deze kerstviering was prima, en alle kinderen hebben ervan genoten!

Na afloop van het kerstspel zijn de kinderen weer in een lange stoet teruggelopen naar school, waar zij konden genieten van een heerlijke kerstmaaltijd, klaargemaakt door ouders. De St. Leonardusschool kan terugkijken op een mooie kerstviering!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant