Afbeelding

Poorter(es) van het jaar 2013

Actueel 81 keer gelezen

BRIELLE - Op vrijdag 10 januari, de 75e verjaardag van de huidige 1 April Vereniging, wordt door de voorzitter bekend gemaakt welk lid dit jaar benoemd wordt tot Poorter of Poorteres van het afgelopen jaar. Om in aanmerking te komen voor deze eretitel moet deze persoon zich met name voor de vereniging verdienstelijk hebben gemaakt.

Naast bijzondere verdiensten voor de 1-aprilvereniging moet een kandidaat zich ook daadwerkelijk en aantoonbaar onderscheiden hebben voor de gemeente Brielle om voor deze eretitel in aanmerking te komen. Dus hij of zij moet zich ook op andere activiteiten of organisaties binnen de gemeente inzetten.

Ook dit jaar zijn er vanuit verschillende geledingen kandidaten voorgedragen. De commissie heeft beoordeeld of de voorgedragen kandidaten aan de criteria voldoen en heeft in het diepste geheim haar keuze gemaakt.       

De burgemeester van Brielle reikt op de 10e januari de Poorter of Poorteres van het jaar de bij deze benoeming behorende medaille met inscriptie en het door de commissie getekende certificaat uit.

Iedereen is welkom bij de huldiging op 10 januari om 19,30 uur in het stadhuis aan de Markt. Ook niet leden zijn welkom.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant