Afbeelding

Mooie opbrengst wijnproeverij voor Stichting Destino

Actueel 107 keer gelezen

BRIELLE - Wat begonnen was als een leuk idee tijdens een verjaardag, heeft afgelopen zondag voor een mooie opbrengst gezorgd van 1.240 euro voor Stichting Destino.

Ralph van den Boogaard en Natasja de Bruin uit respectievelijk Brielle en Vierpolders wisten zich na de verjaardag ook nog te herinneren dat er een belofte moest worden ingelost en dat hebben ze zeker gedaan. Er werd contact gelegd met Pierre van wijnhandel Vles en met Helene van restaurant het ‘Swarte Schaep”, die belangeloos wilden meewerken. Op die manier ging het volledige bedrag, bijeengebracht door circa 50 “wijnproevers”, naar het goede doel.

Zoals bekend steunt Stichting Destino wereldwijd kleinschalige projecten die het welzijn van kinderen en gezinnen bevorderen. Op dit moment ondersteunt Destino projecten in Guatemala, India, Ghana, Colombia, Filipijnen en Mexico. Van iedere gedoneerde euro gaat 97% rechtstreeks naar een goed doel en van te voren is bekend waaraan de donatie besteed wordt.

Wilt u meer weten kijk dan op www.stichtingdestino.com. De opbrengst van de wijnproeverij komt geheel ten goede aan de stichting Constru Casa in Guatemala, een organisatie zonder winstoogmerk die de leefomstandigheden van de meest arme gezinnen probeert te verbeteren. We willen graag iedereen bedanken voor deze fijne middag met een fantastische opbrengst.

Uit de krant

Uit de krant