Afbeelding

Afscheid van juf Heidy Talen

Actueel 47 keer gelezen

BRIELLE - Vorige week hebben de leerlingen en de collega’s van CBS Anker afscheid genomen van juf Heidy Talen.

Zij werd ’s morgens door haar laatste groep opgehaald van huis met het Westvoornse Treintje. Ook haar man, kinderen en kleinkinderen waren daarbij aanwezig. Het was een groot feest tijdens deze rit. Het is toch ook helemaal leuk dat dit speciale treintje, bekend van het Sinterklaas en Kerstmanhuis in Brielle, nu speciaal voor jouw groep en juf een rit maakt!

In het eerste gedeelte van de ochtend heeft juf Heidy met haar gezin aan alle groepen een bezoekje gebracht waarbij elke groep iets voor haar gemaakt had en soms werd er zelfs een eigen liedje gezongen of dansje gedaan. Om 11 uur is heel de school naar het Brestheater gegaan waar alle leerlingen, leerkrachten en natuurlijk juf Heidy met haar gezin, genoten hebben van de voorstelling “Spaghetti van Menetti” , gespeeld door “Theater Fantast” uit Leiden.

De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch met de beide teams: CBS Anker en CBS Geuzenschip. Alle collega’s van CBS Anker en CBS Geuzenschip, willen juf Heidy heel hartelijk bedanken voor alle jaren trouwe dienst op CBS Anker en zij hopen dat zij veel vrije tijd door gaat brengen in het haar zo geliefde Italie! Natuurlijk hopen zij stiekem wel dat zij af en toe nog eens bij hen wil komen invallen!

Uit de krant