Afbeelding

Meisjes C1 en B1 Volley Voorne kampioen!

Actueel 203 keer gelezen

BRIELLE - Het gaat goed met de jeugd van Volley Voorne. Zes van de acht teams zijn in de top 4 geëindigd, waarvan 2 teams het kampioenschap behaalden.

De meiden van de C1 konden zich eind november al kampioen noemen na een uitwedstrijd bij Next Volley in Dordrecht. Dit jonge team presteerde goed: ze wonnen alle wedstrijden!

De B1 moest zich afgelopen zaterdag klaar maken voor de beslissende wedstrijd. De spanning zat er goed in bij de meiden. Maar met zoveel publiek, spandoeken en aanmoediging moest het wel goed gaan. Ze hadden maar 2 punten nodig en die haalden ze met gemak. Uiteindelijk wonnen ze de wedstrijd met 4-0 van de nummer 4.

Na afloop van de wedstrijd werden beide teams op de gebruikelijke manier gehuldigd: toegejuicht door het publiek door de erehaag van heel veel jeugd- en seniorenleden rennen. Aan het einde van de haag stond de taart al te wachten. De medailles volgen later. Beide teams zullen in het tweede deel van de competitie in de hoofdklasse uitkomen. Ook de B2, die als 3e eindigde, zal in deze klasse gaan spelen. De A1, die al in de hoofdklasse uitkwam, gaat naar de Topklasse. De C1 bestaat uit: Mandy, Jasmijn, Iris, Mabel, Willemijn en Melanie. De B1 uit: Mariëlle, Emma, Daniek, Anique, Kim, Britney en Elise.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant