Afbeelding

Winst voor MixedFight Brielle op kickboksgala

Actueel 101 keer gelezen

BRIELLE - Tijdens het groots opgezette Mixed Martial Arts kickboksgala in Zuidland hebben er weer vechters van MixedFight Brielle in de ring gestaan.

Ferry Greve vocht zijn partij tegen een goede tegenstander, waarbij het gevecht in de eerste ronde gelijk spectaculair begon. Nadat Ferry diverse snelle stootcombinaties en harde lowkicks aan zijn tegenstander had uitgedeeld, maakte deze een gesprongen trap die Ferry een bloedneus opleverde. Ferry vocht hard door, maar helaas werd de wedstrijd vanwege het aanhoudende bloeden gestaakt, waardoor de winst naar de tegenstander ging. Jammer, maar zo zijn de regels nu eenmaal.

Vervolgens was het de beurt aan Marco Tangelder. Hij vocht een thaibokspartij tegen een zeer ervaren karateka, hetgeen een partij opleverde met harde trappen, stoten en knieën. Nadat hij zijn tegenstander diverse malen geraakt had met stoten op het hoofd en lichaam, gevolgd door lowkicks, raakte zijn tegenstander uit zijn ritme. Hierdoor kon Marco de partij naar zich toe trekken, hetgeen resulteerde in een mooie winst voor MixedFight Brielle.

Binnenkort vechten er weer leden van MixedFight Brielle op diverse kickboksgala's. Wil je ook een keer meetrainen met deze toppers? Iedereen is van harte welkom! Kijk op www.mixedfight.nl voor meer informatie, of bel met Marco Tangelder: 06-1350 2641.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant