De jonge prijswinnaars van Voorne Atletiek bijeen met de behaalde trofeën.
De jonge prijswinnaars van Voorne Atletiek bijeen met de behaalde trofeën.

Voorne Atletiek sluit jeugd competitie winterlopen af

Actueel 613 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag was de laatste wedstrijd uit de serie winterlopen die door Voorne Atletiek voor de jeugdatleten werd georganiseerd. Een kleine 40 jeugdleden gingen van start op de atletiekbaan in het sportcomplex Geuzenpark te Brielle.

Youri Reitsma nam op de één kilometer vanaf het begin af aan de leiding, kort gevolgd door Jirre Griffioen en Melissa Boutkam. Melissa wist haar krachten goed te verdelen en bleef in de buurt. Zij was met 3.36 het snelste meisje. Lieke van Santen liep een zeer sterke wedstrijd en kwam net na Melissa in een tijd van 3.37 minuten binnen op de tweede plek.Natalie Meurs had het iets zwaarder, maar de mooie tijd van 3.57 leverde haar de derde plaats op.Youri Reitsma zette bij de jongens een tijd van 3.28 neer, waarmee hij de eerste prijs mee naar huis mocht nemen. Jirre Griffioen werd tweede en Aiden Bareman met een tijd van 3.38 ook minuten derde.

Twee kilometer
Op de twee kilometer was het ook een prachtige race. Jorg Ligthart lag van meet af aan op kop en wist zelfs diverse atleten te dubbelen. In een razendsnelle 7.02 werd hij eerste.Pim Groen had een zware race, maar zijn inzet werd beloond met een mooie tweede prijs. Rutger Meijburg werd derde.Bij de meiden won Joyce Bahnerth in 7.57. Kirsten van Santen werd tweede in 8.28. Suzanne Meurs werd derde.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant