De twirlgroep van Libertaits Primitiae was succesvol op het NK.
De twirlgroep van Libertaits Primitiae was succesvol op het NK.

Goud voor Yanou Bekker op het NK Twirling Runner-up

Actueel 231 keer gelezen

Almere - Op het NK Runner-up Baton Twirling behaalde Yanou Bekker een prachtige gouden medaille op het onderdeel Super X-Strut.

Afgelopen weekend gingen de twirlers van Libertatis naar het Runner-up Kampioenschap Baton Twirling in Almere. Na de voorronde in november hadden zich 7 twirlers van Libertatis zich geplaatst voor deze NK. De B-groep van Libertatis had dit al eerder dit jaar gedaan.
De B-groep kwam zaterdag uit op de Teams en Groepen dag van het NK. Een prachtig met veel uitstraling gebracht optreden van de B-groep werd door de jury beloond werd met een mooie zilveren medaille. Zondag was het de beurt aan de solisten met verschillende onderdelen. Yanou Bekker behaalde met haar Super X-Strut een prachtige gouden medaille en werd dus Runner-up Kampioen in haar leeftijdsklasse. Door Amber van Liere en Lisa van Gogh werd een zilveren medaille behaald op het onderdeel Duo Twirling.

Uitslag:
Preteen 1-baton: Preteen 10 Yanou Bekker; 2-baton 8. Desteney Roos 9. Lisa van Gogh; Duo twirling: 2. Amber van Liere/Lisa van Gogh; Super X-Strut: 1. Yanou Bekker; Dancetwirl: 13. Yanou Bekker; Junior Large Team: 2. B-groep 2-baton: 9. Fabiënne Roos; Duo: 11. Madelief van der Ende/Amber de Man.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant