Het prijswinnende team van Voorne Atletiek werd na 50 km Rondje Voorne gehuldigd op de atletiekbaan van het Geuzenpark.
Het prijswinnende team van Voorne Atletiek werd na 50 km Rondje Voorne gehuldigd op de atletiekbaan van het Geuzenpark.

Rondje Voorne: 19 solisten en 29 teams voltooien 63 km

Actueel 138 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag werd Rondje Voorne gelopen en gefietst. Er verschenen 19 sololopers aan de start, waaronder 1 dame en 29 teams van fietsers en lopers.

Voor alle deelnemers was er een handig tasje van Spie met daarin een functioneel loopshirt in kiwigroen en een cadeaubon van de Hardloopshop. Het shirt zorgde bij de start voor een groene waas over het Geuzenpark in Brielle. De start vond plaats op de Atletiekbaan en op het terrein aan de overkant bij Seggelant, waarna het in colonne via de Maasdijk richting Zwartewaal ging. Duidelijke bewegwijzering en de vele verkeersregelaars en drinkposten zorgden ervoor, dat iedereen weer na 63 km. op de baan kon finishen!

Daar werden de lopers verwelkomd met felicitaties, een medaille, muziek, een heerlijke snack van de Smulboetiek en een drankje in het clubhuis voor een feestelijk onthaal. Pijntjes werden na afloop door medewerkers van Steefit Sportmassage Hellevoetsluis weg gemasseerd. Het eerste dames en herenteam en maar ook de laatst binnengekomen sololopers werden met applaus begroet en in de bloemetjes gezet van Tuincentrum Van den Berg in Vierpolders. Het was een mooie loop met veel nieuwe deelnemers van buiten de regio, die het mooie Voorne nu op hun netvlies hebben staan en hopelijk volgend jaar weer van de partij zijn om dit ook aan anderen te laten zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant