Afbeelding

Tafeltennisvereniging De Sprint huldigt haar kampioenen

Actueel 364 keer gelezen

Brielle - De Voorjaarscompetitie 2016 is afgelopen maand tot een einde gekomen. Drie teams zijn hierbij kampioen geworden. Het eerste team heeft zich goed gehandhaafd in de derde divisie. Zij wisten het seizoen af te sluiten met een mooie tweede plek.

Van de dertien teams zijn er drie geëindigd op de derde plaats, twee op de tweede plaats, en er zijn drie teams die het kampioenschap mogen vieren. Team 4 deed dit in de derde klasse en gaan volgend seizoen de strijd aan in de tweede klasse. Duo 3 komt in de vierde klasse uit en Duo 5 gaat dit in de vijfde klasse doen. Daarnaast zijn er drie teams die degraderen. De hoofdklasse bleek toch nog iets te sterk voor het tweede team. Zij zullen even op krachten komen in de eerste klasse en verwachten dat zij volgend jaar weer klaar zijn voor de hoofdklasse. De kampioenteams zijn onlangs tijdens de jaarlijkse feestavond in het kader van de seizoensafsluiting feestelijk gehuldigd.

De volledige uitslag: T1 3e divisie: 2e; T2 hoofdkl: 6e; T3 2ekl: 6e; T4 3ekl: 1e; T5 3ekl: 4e; T6 6ekl: 4e; T7 6ekl: 2e; D1 Hoofdkl: 3e; D2 1ekl: 5e; D3 5ekl: 1e; D4 5ekl: 3e; D5 6ekl: 1e; D6 6ekl: 3e.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant