Afbeelding

Asieldier van de week: 50 Shades of Shelby

Actueel 147 keer gelezen

Spijkenisse - Shelby is een poesje van ± 1 jaar dat werd gedumpt bij het hek van de opvang. Wij vermoeden dat het was omdat ze ondeugende plannetjes had, want de hormonen gierden door het kleine lijfje, want ze was krols. Zij gedroeg zich als een dame van plezier zonder na te denken over de consequenties. Ze is nu gesteriliseerd en blijft de enige in haar soort.

Ze kan ontzettend genieten van een kroelpartij. Als ze geaaid en gekriebeld wordt dan rolt ze over de grond. Ze is bang voor harde geluiden. Wanneer ze u beter kent, zal ze ook steun bij je zoeken. Om deze reden denken wij dat Shelby zeker in het begin niet naar buiten kan. 

Omdat ze schrikkerig is, plaatsen we haar niet met andere dieren of kleine kinderen. Andere katten zijn niet haar 'ding'. Ze wil graag alle aandacht voor zichzelf en jouw favoriet zijn. Ze is onderzoekend en gedreven en door middel van verrijking groeit haar zelfvertrouwen. Ben je op zoek naar maatje? Kom dan eens kennis maken met Shelby. Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 112 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/, graag tot ziens.

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse

088-3437131
E-mail: spijkenisse@dierenopvang.com
Website: www.asielen-rijnmond.nl
Openingstijden: ma-za: 10:00-16:00

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant