Afbeelding

Feesten voor de Kerst en 1 januari nieuwjaarsborrel!

Actueel 299 keer gelezen

Brielle - Zo vlak voor de kerstdagen nog even genieten en ontspannen doe je in Bier en Eetcafé 't Kont van het Paard. Op vrijdagavond zal omstreeks 22.30 uur Rik Mercelis een optreden verzorgen in 't Kont van het Paard.

Rik is docent in zowel informatica als gitaar. Hij fungeerde de afgelopen decennia als bassist en gitarist in diverse blues – en jazz-bands .Hij begeleidde o.a. Peter Koelewijn, Guido Belcanto, Paul Severs, Eddy Wally, La Estherella, Jimi Frey, Vader Abraham, Barbara Dex en nog vele anderen. Zijn akoestische one-man-band startte in een befaamde nightclub in Australië . Ook werd hij geselecteerd om te spelen in de befaamde Cavern Club in Liverpool (uk), vooral bekend door The Beatles, Rik biedt een terugblik op 50 jaar popmuziek met 1 stem en 1 gitaar. One-hit-wonders, goeie songschrijverij, classics en ook kitsch, natuurlijk! Gestript, ontdaan van alle franjes. Prince, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Elton John, David Bowie, Joe Jackson, Paul Simon, Sting, The Beatles,The Doors, The Police, The Pet Shop Boys, Phil Collins, Madonna, The Kinks, Abba, Randy Newman, Bee Gees, Men At Work, Cat Stevens, Depeche Mode, Madness, Michael Jackson, Eurythmics, Supertramp,….Bijna alles is mogelijk….

Op kerstavond zal Ivo Gleeman de muziek verzorgen, Gleeman heeft o.a. in het voorprogramma van Ellen ten Dame en MOKE gestaan. Alleen is ook maar zo alleen, maar niet voor Ivo Gleeman. Die vindt het juist heerlijk om als one-man band door het leven te gaan. Met de hem zo typerende twaalfsnarige gitaar en footdrums en soms een harmonica, trekt hij als een ouderwetse troubadour of singer-songwriter van dorp naar dorp en van stad naar stad. Inspiratie haalde Ivo vooral uit zijn reizen door Australië, New Zeeland, Amerika en Ierland. Ook deze avond zul je de Keltische invloeden weer duidelijk horen maar ook diverse kerstklassiekers en meezingers!!

Op 1 januari tussen 15.00 en 17.00 zal er een "Brielse"nieuwjaarsborrel zijn in 't Kont van het Paard. De muziek word o.a. verzorgt door diverse Brielse jongeren tussen de 16 en 20 jaar jong. De jonge artiesten die dan komen optreden zijn Bart Kraai, Perry Smit, Evi-Anne Nieuwhuizen en Deacon Walker. Ook zal Rob "Fixxxman" Hendrikse een kort optreden verzorgen.

Beide optredens zullen omstreeks 22.30 uur aanvangen in 't Kont van het Paard aan de Kaatsbaan 1 in Brielle. Zowel 22 en 23 december is de entree gratis!!! De kerstborrel op 1 januari is van 15.00 tot 17.00 en deze is ook gratis toegankelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant