Afbeelding

Topseizoen voor het BREStheater!

Actueel 98 keer gelezen

Brielle - Het gaat goed met BREStheater. Seizoen 2016-2017 is pas op de helft en nu al is het er één voor in de boeken.

De bezetting in de eerste helft van het seizoen bedroeg maar liefst 66 procent. Dat is boven het landelijk gemiddelde en bovendien is daarmee het fantastische resultaat van vorig seizoen geëvenaard.

Cultuurhuis en award

Zoals u inmiddels uitgebreid in alle kranten heeft kunnen lezen, heeft de gemeenteraad van Brielle het plan voor het Cultuurhuis unaniem aangenomen. En als klap op de vuurpijl mochten zij dit najaar ook nog eens een award in ontvangst nemen… Seizoen 2016/2017 kan nu al niet meer stuk!

Genieten

Wat hebben we genoten en gelachen de afgelopen maanden. Hoogtepunten waren de geweldige geluidsmanifestatie Louis! van Michael Varekamp, de theatertournee van Sjors van der Panne, het Grote BroerZus Festival en het prachtige Midnight in Paris van Kim Hoorweg & Robin Nolan.

2017

De vertrouwde combinatie van bekende namen en aanstormend talent heeft er het afgelopen half jaar weer voor gezorgd dat velen de weg naar BREStheater wisten te vinden. En ze zijn nog lang niet klaar. Ook in 2017 hebben ze namelijk weer een veelzijdig programma voor u klaarstaan.

Aan Anne Neutenboom de eer om af te trappen met haar voorstelling Weg op vrijdag 13 januari. Ook Jules Deelder, Viggo Waas en Eric van Sauers komen nog langs.

Het complete programma is te vinden in de Cultuurspecial binnenin het Briels Nieuwsland van 11 januari. Houd uw brievenbus in de gaten!

Top 10 meest gastvrije theater

Het Land van ANWB houdt elk jaar een verkiezing voor het meest gastvrije theater. BREStheater eindigde op de zevende plaats in de categorie kleine gemeente. Een categorie waar ook schouwburgen onder vallen. Zij zijn hier natuurlijk erg trots op en willen u allemaal bedanken voor het stemmen!

Fijne dagen

Het BREStheater wenst u allen hele fijne dagen. Zelf zijn zij er ook heel even tussenuit om waardevolle tijd door te brengen met vrienden en familie, maar vanaf woensdag 11 januari is de theaterkassa weer geopend. Zij zien u in 2017 graag terug bij uw vriendelijke theater om de hoek.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant