Afbeelding

Opfrisbeurt voor de Wereldwinkel

Actueel 361 keer gelezen

Brielle - Nu de kerstdagen achter de rug zijn en het nieuwe jaar 2017 voor ons ligt, kan Wereldwinkel Brielle, de fairtrade cadeauwinkel, terugkijken op een goed jaar. Dankzij u, de klant, heeft de Wereldwinkel de handel en producenten in landen als Indonesië, Nepal en Peru kunnen steunen bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan.

Zij willen u daarvoor hartelijk danken. Ook dank aan de bijna 40 vrijwillige medewerkers, die zich met hart en ziel inzetten om de klanten een goede keuze te laten maken uit de mooie duurzame cadeaus uit de Wereldwinkel!

Grote opruiming

Omdat de Wereldwinkel in januari flink opgefrist zal worden, willen ze zoveel mogelijk van hun producten kwijt; een lege winkel is nu eenmaal gemakkelijker te verven. Daarom houdt de Wereldwinkel een grote uitverkoop: alles wat in de winkel staat zal met flinke kortingen te koop zijn vanaf dinsdag 27 december t/m zaterdag 14 januari! Dus maak van deze gelegenheid gebruik om uw cadeautjesvoorraad aan te vullen!

De winkel gaat even dicht

Vanaf zaterdagmiddag 13.00 uur op 14 januari t/m vrijdag 27 januari is de winkel gesloten i.v.m. de opknapbeurt. Op zaterdag 28 januari gaat de winkel weer open en bent u weer van harte welkom om de opgefriste winkel te komen bekijken. En dan nog even dit: op oudejaarsdag sluit de winkel om 16.00 uur; op maandag 2 januari is de winkel gesloten i.v.m. de jaarlijkse winkelbalans.

De medewerkers van Wereldwinkel Brielle wensen iedereen een mooie jaarwisseling en een heel voorspoedig nieuw jaar toe!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant