Afbeelding
Foto: PR

Bubbel zoekt een ander thuis!

Actueel 291 keer gelezen

Spijkenisse - Bubbel is een mooie zwarte dame van 1 jaar. De reden van afstand is, omdat de plek waar ze met andere honden woonde, niet de optimale plek voor haar was. Bubbel is jong, energiek en onstuimig. Ze heeft zin in het leven, want het leven is een feest. Haar energie kan in goede banen geleid worden door een positieve opvoeding.

Een Labrador is een hond die bezig gehouden moet worden, aan twee keer uitlaten per dag heeft ze niet genoeg. Een nieuwe eigenaar is bijna verplicht veel tijd erin te investeren, lange wandelingen te maken en haar veel beweging te geven. Het ras zit vol energie, ze werken graag voor de baas en ze vinden het heerlijk om er mee op uit te trekken.

Bubbel is nu loops, en wordt geplaatst als de loopsheid voorbij is. Door haar enthousiasme en onstuimige gedrag plaatsen ze haar niet bij kleine kinderen. Heb je de tijd en geduld om deze jongedame op te voeden tot fijne huishond? Laat dan weten waarom jij haar een goed thuis kunt bieden. Stuur dan een mailtje naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met wat informatie over jezelf, of telefonisch voor een kennismaking met deze exotische dame. Telefoon 088-34 37 131 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant