Afbeelding
Foto: PR

TOOST Foodtruck Festival komt naar Brielle!

Actueel 736 keer gelezen

Brielle - "Je moest er gewoon bij zijn." Zo'n sfeer wil Toost neerzetten. Een uniek samenzijn met goed en bijzonder eten, en daarbij goede muziek. Een dynamische, tijdloze, tijd met elkaar. Toost zet het op en gaat dan weer. De Toost festivals breiden zich dit jaar gestaag uit en op 7,8,9 Juli kun je het Toosten gaan ontdekken in Brielle aan het Bleijkers Bolwerk.

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. De oprichters van Toost vinden dat een Foodtruckfestival van 10 tot 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.

Op 7,8,9 Juli vind je onder andere deze foodtrucks: Piepers en Rund, Flippin'Burgers, Lekker Hotel Mama, Ketelbinkie Koffie, Crepes BuBu, Pazza Foodtruck, Good at Food, De Smulkeeten, YouMe, Daddy Donut, Toeters en Ballen. De wagens staan gezellig her en der opgesteld. Tussen de truckers, de slingers en de sta-tafels -overigens ooit robuuste tonnen- staat gezellig Toost meubilair: tafels gemaakt van pallets, krukken en stoelen. Kortom: een echte festival- entourage.

Ook de podiumwagen valt op. Een stoere vrachtwagen, waarin een huiskamer-podium gebouwd is. Zeker de moeite waard om te komen bekijken! Het muziekprogramma dat van daaruit gespeeld wordt is te vinden op de website van Toost en ook op de facebookpagina. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, zo komt er een nostalgische zweefmolen en kan er allerlei leuks geknutseld worden! Kom het maar gewoon lekker beleven op 7,8,9 Juli. TOOST!

Facebook: https://www.facebook.com/ToostFoodtruckFestival

Website: http://www.toostfoodtruckfestival.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant