Afbeelding
Foto: PRf

Start bouw kavels aan Landsweg

Actueel 725 keer gelezen

Brielle - Op 3 juli jl. is de bouw gestart van de eerste woning op een van de negen kavels aan de Landsweg in Vierpolders, net buiten Brielle. Met een ferme slag is de eerste paal geslagen voor een zelfbouw woning op deze locatie. Alle negen kavels werden in september 2016 door loting verkocht. Er waren destijds 24 inschrijvingen.

De kopers van deze zelfbouwkavel besloten om van Rhoon naar een mooie plek net buiten het stadscentrum van Brielle te verhuizen, omdat het er prettig wonen is. De keuze viel op de kavel met het beste uitzicht op de prachtige toren van de Catharijnekerk in Brielle.

Samen met de firma Van der Spek uit Nieuw-Beijerland heeft de familie een mooie houtskeletwoning ontworpen, die voldeed aan al hun woonwensen. In goed overleg met de gemeente Brielle kwam de omgevingsvergunning in korte tijd tot stand.

Meerdere kavels beschikbaar

De gemeente biedt op meerdere locaties de komende jaren zelfbouwkavels aan onder de projectnaam Brielle Buiten. Zo start in het najaar de verkoop van 10 kavels aan de Waterweg in 2 fases. De verkoop van kavels verloopt succesvol: alle kavels op eerdere locaties zijn verkocht én 1 kavel is nog onder optie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant