Nelson Costa de Brito begon in de basis van Brielle in het bekerduel bij Zuidland. * Foto: Peter de Jong. Foto: Peter de Jong.

Brielle wacht nog steeds op eerste zege in bekertoernooi

Actueel 260 keer gelezen

Zuidland – Ook na de tweede wedstrijd in de poule wacht Brielle nog steeds op de eerste overwinning in het bekertoernooi. Afgelopen zaterdag kwam de ploeg van trainer Ben Spork op bezoek bij Zuidland niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daarvoor moest Brielle in een van de kant van de bezoekers overigens sterke tweede helft wel een 1-0 achterstand weg poetsen.

Met Jeffrey Duijnstee, Stevie Soares en Marvin Gotschalk in de ploeg voor Murat Gök, Joey van der Velden en Gino Stolk, legde Brielle Zuidland na rust zijn wil op. Duijnstee bracht de ploeg van Spork uit een vrije trap op 1-1, maar verder liet de met man en macht verdedigende thuisploeg het niet komen.

Serooskerke
In de andere poulewedstrijd versloeg Serooskerke Excelsior '20, waardoor de Zeeuwen nu samen met Zuidland met vier punten uit twee duels aan de leiding gaan in bekerpoule 34. Brielle volgt met twee punten en Excelsior '20 is uitgeschakeld.

Twee goals
De eerste twee ploegen uit de poule gaan door. Brielle moet komende zaterdag met twee goals verschil winnen van Excelsior '20 om zich te plaatsen voor de volgende ronde.