Afbeelding

50Plus welkom op Voorne-Putten

Actueel 685 keer gelezen

Regio - De 50 plussers zijn van harte welkom op Voorne-Putten en een graag gezien gast op ons eiland. Ter promotie is Marketing Op Voorne-Putten van 19 t/m 23 september te vinden in de jaarbeurs te Utrecht in het Holland Paviljoen van de 50PlusBeurs. Naast het krijgen van uitgebreide tips, fiets- wandelroutes maken bezoekers kans op het winnen van een leuk arrangement bij het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse.

Goede promotie kan niet zonder de inzet en samenwerking met ondernemers en de gemeenten op Voorne-Putten. Dit gebeurt dan ook op de 50PlusBeurs, naast medewerkers van Marketing OP Voorne-Putten zijn er elke dag diverse ondernemers en/of vertegenwoordigers van de gemeenten aanwezig in de stand. Een stand van wel 6 meter breed met een mooie nieuwe beurswand met de kaart en foto's van Voorne-Putten. Een bijzondere primeur ook voor de allernieuwste promotiefilm van Voorne-Putten die voor het eerste gedraaid zal worden in onze beurspresentatie. Met korte krachtige beelden krijgt de bezoeker in minder dan een minuut en goed beeld van alle mogelijkheden op Voorne-Putten.

50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is als 25 jaar 's werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Je kunt je laten inspireren door 6 thema's. Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Mode & Beauty, Gezondheid en Maatschappij. Een gezellige beurs waar je de hele dag kunt vermaken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant