Jesper Lakerveld zorgde voor de winnende 2-3 van Vierpolders in het bekerduel bij MSV '71. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders is klaar voor de opening van de competitie

Actueel 179 keer gelezen

Maasland/Vierpolders - Vierpolders wist afgelopen week twee keer te winnen van teams die in het aankomend seizoen in de derde klasse acteren. Vorige week dinsdagavond werd er thuis geoefend tegen Zinkwegse Boys en met 3-0 gewonnen. Afgelopen zaterdag werd het bekerduel bij MSV '71 in Maassluis omgezet in een 2-3 zege.

Met doortastend spel klopte Vierpolders Zinkwegse Boys. Een mooie kopbal van Ricardo Nijsen zorgde voor de 1–0 stand bij de rust. In de tweede helft waren het doelpunten van Glenn Stoffers en Sven Hokke die de verdiende 3-0 overwinning op het scorebord zetten.

Beker
De tweede bekerwedstrijd in de poule werd door Vierpolders met 2-3 gewonnen in Maasland. MSV '71 nam nog wel een voorsprong. Maar twee doelpunten van de als rechtsbuiten spelende Jelle Troost betekende zorgden voor een 1-2 voorsprong bij rust. In de tweede helft kwam MSV'71 weer op gelijke hoogte: 2-2. Maar een kwartier voor tijd tekende Jesper Lakerveld voor de winnende 2-3. Met nog de eerder afgelaste bekerwedstrijd tegen RHS, die afgelopen dinsdag werd gespeeld in de benen, begint Vierpolders komende zaterdag met een uitwedstrijd op de Heijplaat tegen RDM aan de competitie. Aanvang 14.30 uur.