Afbeelding
Foto: PR

Gezellige drukte op najaarsbeurs speelotheek

Actueel 376 keer gelezen

Brielle - De kinderkleding- en speelgoedbeurs van Speelotheek de Raasdondertjes werd afgelopen zaterdag weer gehouden in het Maerlant college aan de Hossenbosdijk  in Brielle. De vrijdag ervoor was er veel kinderkleding en speelgoed ingeleverd om te verkopen.

De kinderkleding wordt altijd door vrijwilligsters op maat opgehangen of op tafels uitgestald. Zodoende is het voor de kopers heel overzichtelijk om de juiste kleding maat te vinden. Vanaf maat 92 t/m maat 176, dus niet alleen voor kleine kinderen. Het is altijd weer een leuk gezicht om iedereen te zien zoeken tussen de aangeboden kleding en speelgoed en na afloop tevreden met tassen vol naar huis te zien gaan. Van de opbrengst kan de speelotheek weer nieuw speelgoed kopen.

Heeft u deze beurs gemist, dan heeft u in maart/april opnieuw een kans. Bij de voorjaarsbeurs is er natuurlijk zomerkleding en speelgoed.

Houd de website, facebook , affiches en kranten in de gaten. Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden van de beurs, stuur dan een  bericht naar info@speelotheekbrielle.nl. Op deze manier hoeft u geen beurs meer te missen!

Wilt u ook eens vrijblijvend bij de speelotheek komen kijken? U bent van harte welkom (tijdelijk) in de bibliotheek in de Rozemarijnstraat. De openingstijden zijn: woensdag van 13.30u tot 15.00u; vrijdag van 15.00u tot 16.30u en 1x per 3 weken op zaterdag van 12.00u tot 13.30u (7 en 28 oktober). Tijdens de schoolvakanties zijn ze gesloten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant