BrielsNieuwsland.nl - Open Dag bij Welzijn Ouderen in de Infirmerie
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo brielsnieuwsland.nl
Wethouder Wilbert Borgonjen opende traditiegetrouw weer de jaarlijkse Open Dag van Welzijn Ouderen in de Infirmerie (Foto: Jos Uijtdehaage)
Wethouder Wilbert Borgonjen opende traditiegetrouw weer de jaarlijkse Open Dag van Welzijn Ouderen in de Infirmerie (Foto: Jos Uijtdehaage) (Foto: Jos Uijtdehaage)

Open Dag bij Welzijn Ouderen in de Infirmerie

  •   69 keer gelezen   Actueel

Brielle - Afgelopen zaterdag hield Welzijn Ouderen weer haar jaarlijkse Open Dag in de Infirmerie. De opening werd verricht door wethouder Wilbert Borgonjen.

Het doel van deze dag is ouderen te informeren over de activiteiten van Welzijn Ouderen en in het bijzonder over die activiteiten die worden georganiseerd in de Infirmerie. Zo waren er presentaties van diverse organisaties, de activiteitenclubs en traditiegetrouw trad ook het Infirmeriekoor weer op.

Er waren verschillende demonstraties te zien van onder andere Meer Bewegen voor Ouderen, koersballen, sportieve geheugentraining en Biodanza. Bezoekers konden ook terecht met vragen over de diensten en projecten van Welzijn Ouderen zoals de Mantelzorgsalon, de Sociale Huiskamer, een dementievriendelijke samenleving, Signalerend Huisbezoek, het Maatjesproject, vervoer, de Telefooncirkel en Tafeltje dekje. Ook kon de Bonuspas weer afgehaald worden.

Aan de inwendige mens was ook gedacht, want behalve koffie, thee en wat lekkers erbij, was er ook een poffertjeskraam. En het optreden van Elly Bezemer met heerlijke Hollandse meezingliedjes maakte het geheel pas echt gezellig en compleet!

Fotografie: Jos Uijtdehaage

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221872&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768057&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221873&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=brielsnieuwsland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>