Op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band
Op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band Foto: PR

Lost And found en the rude blues band dit weekend live

Actueel 381 keer gelezen

Brielle - Dit weekend is het weer een muzikaal weekend in 't Kont van het Paard. Op vrijdag avond staan het akoestische duo "Lost And found" en "The rude blues band" op het podium.

Mike Vos en Marco Diamantatos vormen het duo Lost and Found. Zij spelen akoestische covers, voornamelijk bekende maar ook albumtracks en b-kantjes uit de 60's en 70's. Met twee gitaren en meerstemmige vocalen produceren zij een rijk geluid en voelen de kroegsfeer uitstekend aan.

Op zondagmiddag is het weer tijd voor de blues. Dit weekend het de beurt aan "The Rude Bluesband". Opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam heeft The Rude Move in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd bij menig café en op festival podia in Nederland. Met stevige maar vooral gevarieerde Blues/ BluesRock covers, stomende, rauwe of meeslepende solo's, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song dragen deze heren hun steentje bij aan de blues scène.

Beide optredens zijn gratis toegankelijk het optreden van vrijdagavond start om 22.30 uur en op zondagmiddag on 15.00 uur. 't Kont van het Paard vind u op de Kaatsbaan 1 in de mooie historische vesting van Brielle.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant