Afbeelding
Foto: Pixabay

Buurtwinkel Vierpolders gaat sluiten

Actueel 455 keer gelezen

Vierpolders - Stichting Zuidwester sluit de Buurtwinkel in Vierpolders. Vanwege een te zware financiële belasting in de afgelopen jaren, gaan de deuren per 1 december a.s. definitief dicht.

"Een hard gelag!" zegt Zorgmanager Marina van der Linden. "Maar het openhouden van de winkel is niet langer verantwoord. Natuurlijk nemen we te zijner tijd op gepaste wijze afscheid van de winkel, de klanten, de cliënten en de medewerkers. We zorgen dat deze periode goed met elkaar wordt afgesloten. Ook gaan we op zoek naar vervangende werkzaamheden voor de cliënten en medewerkers."

Dagbesteding

Stichting Zuidwester is een zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking. De stichting voorziet in mogelijkheden op het gebied van wonen en werken. Wat dat laatste betreft, beschikt Zuidwester over diverse mogelijkheden tot dagbesteding. De Buurtwinkel is in 2004 gevestigd in Vierpolders als dagbestedingslocatie. In 2013 is de winkel verhuisd naar het dienstencentrum aan Dijckpotingen. Hier kreeg het een modernere uitstraling en werd de winkel makkelijker bereikbaar. "Helaas is dat niet voldoende om de winkel langer open te houden." aldus Van der Linden.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant