Cabaretière Elke Vierveijzer neemt alles onder de loep wat het leven ons voorschotelt
Cabaretière Elke Vierveijzer neemt alles onder de loep wat het leven ons voorschotelt Foto: PR

Bijzondere muziek in Brielse huiskamers

Actueel 274 keer gelezen

Brielle - Muziek in de Kamer is een kleinschalig muziekfestival dat zich afspeelt in de Brielse huiskamer. Zondagmiddag 5 november wordt u door vier Briellenaren ontvangen in de intimiteit van hun huiskamer waar u kunt luisteren naar vier zeer uiteenlopende en verrassende concertjes. De huizen bevinden zich op het Maarland, in de Voorstraat, in de Langestraat en het Menno van Coehoornpad.

Met behulp van een wandelkaartje dat bij het passe-partout wordt aangeboden, trekt u van adres naar adres en wordt u in elk huis getrakteerd op een muzikale verrassing van 45 minuten. De muziekgenres lopen sterk uiteen van klassiek tot jazz en van cabaret tot wereldmuziek.

Dit jaar treden op: Duo Eigen Wijs met Ellen van den Berg en Ingrid Ranft, klassiek-geschoolde musici met een breed repertoire: van Copland tot Piazzolla en van Glass tot Kaandorp, het jazz-trio Peter Mingaars, Ben Boogaard en Wim Dijkgraaf, dat verschillende stijlen beoefent, o.a. swing, bebop, freejazz en samba,de cabaretière Elke Vierveijzer, die alles onder de loep neemt wat het leven ons voorschotelt: eerlijk, onbedaarlijk grappig en soms pijnlijk op plekken die vaak onaangeroerd blijven. Zij is winnares van het Rabo Talentenconcours 2017, het duo Diana van der Berg en Paul den Bakker met een Franstalig programma: Tout finit par un chanson. Zij vertolken chansons van o.a. Brel, Barbara, Brassens en Gainsbourg

Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Hoofdstuk Een, Nobelstraat 16 in Brielle. Een passe-partout voor de vier concerten kost € 30. Bij het passe-partout krijgt u een kaartje met de wandelroute en de volgorde van de concerten.

Het festival is erg populair en het aantal plaatsen is beperkt, dus koop uw kaarten tijdig. Meer informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.kunstencultuurbrielle.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant