Het resultaat van de verbouwing mag er zijn, met name de erdoor gewonnen ruimte in de winkel! (Foto: Jos Uijtdehaage)
Het resultaat van de verbouwing mag er zijn, met name de erdoor gewonnen ruimte in de winkel! (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Jumbo Brielle weer open na verbouwing

Actueel 1.083 keer gelezen

Brielle - De trouwe klanten moesten het onlangs een paar dagen zonder hun favoriete Jumbo supermarkt doen. Veel van de apparatuur, waaronder diverse koelingen, moest vervangen worden en daarvoor moest de supermarkt dus even dicht.

Van maandag 16-10 tot en met donderdag 19-10 werd er hard doorgewerkt en donderdagavond waren ze dus al weer open. Behalve het vervangen van de apparatuur, is ook de verlichting geheel vervangen door LED lampen. Tegelijkertijd zijn er ook wat aanpassingen in de opstelling doorgevoerd. Hierdoor is er veel meer ruimte gecreëerd en zijn de paden breder en toegankelijker zijn geworden.

"Gelukkig staat het assortiment overal nog wel op dezelfde plek en hoeven de klanten dus niet te zoeken.", aldus eigenaar Hans de Vette. "Bij de broodafdeling zijn wel wat dingen veranderd, maar staat daardoor nu wel alles bij elkaar. Vanwege de herfstvakantie was dit het juiste tijdstip voor een verbouwing. Een verbouwing die overigens ook echt nodig was, omdat we als Jumbo graag meegaan met de tijd. Niet alleen hebben we nu weer de nieuwste apparatuur staan, er is meer ruimte en het ziet er allemaal weer prachtig uit. Bovendien hebben we een pick up punt toegevoegd, zodat boodschappen ook online besteld kunnen worden. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik heel erg trots ben op het resultaat van de verbouwing!"

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant