De eerste paal van het 'Klokshuys' is de grond in!
De eerste paal van het 'Klokshuys' is de grond in! Foto: PR

Start bouw Pannenkoeken restaurant "Klokshuys"

Actueel 2.413 keer gelezen

Brielle/Vierpolders - Eigenaresse Nienke Klok heeft afgelopen maandag de eerste paal geslagen van het Klokshuys. Na een lange voorbereiding kan de bouw van het Klokshuys hiermee eindelijk van start gaan.

Direct naast Landwinkel Klok in Brielle wordt namelijk een mooi nieuw pannenkoeken restaurant gerealiseerd. Naar verwachting zal het restaurant in mei 2018 open gaan, gelijktijdig met het ernaast gelegen blotevoetenpad en een terras met natuurspeelplaats. Een blotevoetenpad is speciaal aangelegd om op blote voeten door de natuur te lopen. Lopen op blote voeten is heerlijk, bevrijdend, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving. Leuk voor kleine en grote kinderen.

Er wordt op een duurzame wijze gebouwd. Zo bestaat het dak grotendeels uit zonnepanelen, zal er geen gas gebruikt worden voor verwarming of in de keuken en zal het restaurant verwarmd worden door een moderne pellet kachel en een warmtepomp. Verder zullen er zoveel mogelijk duurzame materialen worden toegepast en wordt het overgrote deel van de bouwwerkzaamheden uitgevoerd door lokale bedrijven.

Vanaf mei 2018 zijn de heerlijke pannenkoeken verkrijgbaar!i

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant