Afbeelding

Weer een weekend met live muziek in Brielle!

Actueel 567 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond zal de akoestische rockband F.A.R.T. vanaf 22.30 uur op het podium staan in 't Kont van het Paard. Het repertoire van de Fabulous Acoustic Rock Tribute bestaat uit akoestische versies van nummers van een aantal 'groten' zoals: Johnny Cash, Roy Orbison, The Kinks, Thin Lizzy en Hayseed Dixie.

De Fabulous Acoustic Rock Tribute, afgekort F.A.R.T, is een akoestische rock band uit Nederweert. Ze spelen nummers die voornamelijk gaan over de 'geneugten van het leven'. Wat ze daar onder verstaan is natuurlijk voor velerlei interpretaties vatbaar. Wat wel vaststaat is de bezetting van de band en die bestaat uit Johan van de Moosdijk, Peter Rovers en Cyrill Wulms. F.A.R.T. is voortgekomen uit de LNB, die met het vertrek van hun gitarist, niet bij de pakken neer zat, maar op zoek ging naar een vervanger en die vond in de persoon van Johan van de Moosdijk. Net zoals bij de LNB wordt F.A.R.T. nog steeds regelmatig gevraagd om op te treden op de verschillende festiviteiten in de omgeving van Nederweert en komt voor de 2e keer naar Brielle.

Op zondagmiddag zal LUNA (the music) optreden in Brielle. LUNA is het muzikale duo tussen gitarist Luc Canters (Rick Tubbax & the Taxi's, Kabiaar, Strange Fruit, Diamonds on the rocks, etc.) en jazzzangeres Nathalie Van den Meutter (Scala, Strange Fruit, De Havilland, Diamonds on the rocks, etc.). Samen brengen ze intieme en krachtige covers uit het jazz-, blues-, soul- en pop-repertoire, die ze telkens in een apart LUNA-jasje hebben gestopt. De technologie op het podium laat de twee muzikanten toe om op scène een muzikale chemie op te bouwen die een subtiele en typische LUNA-sound met zich meebrengt. Droom weg op deze zondagmiddag en volg het duo naar de net-iets-andere wereld van LUNA. Dit optreden start om 15.00 uur in 't Kont van het Paard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant