Afbeelding
Foto: PR

Uitje naar A Seal voor Careyn 't  Akcent

Actueel 436 keer gelezen

Brielle - Enkele cliënten van Careyn 't Akcent werden verrast met een heel speciaal uitje, namelijk een kijkje in de zeehondenopvang A Seal te Stellendam. Catja Klee, vrijwilliger van Zeezoogdierenhulp Kop van Goeree, gaf de groep een rondleiding en vertelde alle ins & outs over de zeehondenopvang.

Iedereen luisterde geïnteresseerd naar alle verhalen. Tegelijkertijd keken de cliënten vol bewondering naar de zeehondjes die hier opgevangen worden. Na de rondleiding werd de groep uitgenodigd om naar het naastgelegen restaurant te gaan waar er koffie en gebak klaar stond. Dit alles werd gesponsord door Catja en een aantal vrienden van Catja.

De cliënten wisten niet wat ze meemaakten, een rondleiding en ook nog eens koffie en gebak. Pratend onderling, genoten ze van de koffie en het gebak. Ze gaven allemaal aan dat ze het erg lekker vonden en bedankten Catja voor het gebak. Voordat de groep weer naar huis ging, kregen ze nog een goodiebag mee, ze waren zichtbaar enthousiast en stelden dit zeer op prijs.

Rond half 1 gingen ze weer richting de bus, ook deze werd gesponsord in samenwerking met het Rode Kruis en Catja Klee. Iedereen klapte nog een keer voor Catja als dank. Het was een geslaagde dag, de cliënten hebben er nog de gehele dag over nagepraat hoe leuk zij het vonden!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant