Afbeelding
Foto: PR

André Schoon lijsttrekker VVD Brielle

Actueel 434 keer gelezen

Brielle - Op de algemene ledenvergadering van 29 november jl. is André Schoon unaniem herkozen tot lijsttrekker voor de VVD Brielle bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Tevens is André Schoon de beoogd wethouder voor de VVD Brielle.

Gedreven als altijd en vol energie reageert André Schoon op zijn herverkiezing: "Ik ben erg blij dat de leden mij wederom het vertrouwen hebben gegeven om lijsttrekker te zijn voor de VVD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb er enorm veel zin in! In de coalitie hebben wij samen de afgelopen vier jaar veel bereikt, maar er zijn nog genoeg uitdagingen die ik de komende jaren met beide handen aan wil grijpen om Brielle, Vierpolders en Zwartewaal nog beter en leefbaarder te maken!".

Naast de lijsttrekker, heeft de ALV ook de kandidatenlijst vastgesteld, bestaande uit nieuwe en bekende gezichten, mannen en vrouwen en kandidaten met ervaring. Nummer twee op de lijst is Anneke Witte, gevolgd door Jan Bark op plaats drie en Vierpoldenaar Frans-Joost Heijboer op plaats vier. Op plaats vijf staat huidig fractievoorzitter Arie van Gorsel en op plaats zes een nieuw gezicht: Elles Thiel. De kandidatenlijst wordt gecomplementeerd door achtereenvolgens Peter Kroone, Leo van der Valk, Ala Qassim, Willem Rikken, Tine Berning-van Oostveen, Wim Dingemans en Jaap Deurloo.

Dit gemêleerde gezelschap is ondertussen druk bezig met het voorbereiden van de aanstaande verkiezingscampagne, waar u binnenkort meer van zult gaan merken. Voor meer informatie over de VVD Brielle, bekijk dan de website: www.brielle.vvd.nl of volg hen via Facebook (VVD Brielle) en Twitter (@VVDBrielle).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant