Afbeelding
Foto: PR

Lichtjesavond en Tsjechische markt in Brielle

Actueel 651 keer gelezen

Brielle - Vrijdagavond 8 december om 19.00 uur is het Lichtjesavond op de Markt in Brielle. Burgemeester Gregor Rensen zal de kerstboom uit zusterstad Havlickuv Brod weer fraai in het licht zetten. Daarna kunt u genieten van de kerstmuziek van het Maerlant Choir onder leiding van Aad Schrooten. Om de kerstboom op de Markt staan diverse kraampjes met Tsjechische kerstartikelen.

Deze week is de kerstboom uit Brielle's zusterstad weer aangekomen, met dank aan transporteur Alphatrans, en door de vele vrijwilligers opgetuigd met lichtjes, kerstballen en kindertekeningen van de basisscholen uit Brielle. Onmisbaar bij het optuigen is een hoogwerker, die ook nu weer beschikbaar is gesteld door de firma Hoogenboom uit Brielle.

Het hele weekend kun u genieten van een leuke Tsjechische wintermarkt, met standhouders uit Havlickuv Brod en allerlei kerstartikelen. Vrijdagavond en zaterdag overdag rond de kerstboom, zondag in de Voorstraat. Mede mogelijk gemaakt door de winkeliers in Brielle, die u graag uitnodigen de kerstmarkt te bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant