De aftrap van alle kerstactiviteiten is op vrijdag 8 december om 19.00 uur op de Markt in Brielle
De aftrap van alle kerstactiviteiten is op vrijdag 8 december om 19.00 uur op de Markt in Brielle Foto: Liesbethe Klee

Kerst in Brielle: Dat moet je echt meemaken!

Actueel 857 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 8 december aanstaande om 19.00 uur wordt met het ontsteken van de verlichting in de kerstboom op de Markt de aftrap gegeven voor drie weekenden boordevol met activiteiten.

Dat de kerstbeleving in al deze weekenden voorop staat, zal niemand verbazen! De paardentram rijdt alle weekenden, maar deze keer ook een aantal keer met de Gidsengroep. De arrenslee met de altijd vrolijke Kerstman is er, en er is een gezellig Tsjechisch Wintermarktje. Ook staan de winkeliers op zondag met kramen buiten en uiteraard ontbreekt het onderdeel "In Elke Tent een Talent" ook dit jaar niet. In een van de weekenden zijn de Foodtrucks van Toost er, dit keer op de Turfkade. Natuurlijk rijdt de bottelierskar weer door Brielle om iedereen die daar zin in heeft te voorzien van een bekertje warme chocomel of Glühwein en misschien komt u ook het leuke kersttreintje nog wel tegen.

Om niets te hoeven missen, kijk je op www.beleefbrielle.nl of op Facebookpagina's Beleef Brielle en Kerst in Brielle. Het hele programma is daar uitgebreid te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant