Jeffrey Duijnstee nestelde zich door zijn 44ste goal naast Timo Blom op de topscorerslijst. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jeffrey Duijnstee nestelde zich door zijn 44ste goal naast Timo Blom op de topscorerslijst. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Brielle walst in tweede helft over VVGZ heen: 4-1

Actueel 296 keer gelezen

Brielle - Het begin was slordig, maar dankzij een sterke tweede helft won Brielle in de tiende ronde van de competitie in 1B ruim van VVGZ: 4-1. Ook koploper SC Feyenoord won weer (met 1-3 bij DCV), dus blijft de kloof tussen Brielle en de Rotterdammers acht punten groot.

Door de vier gelijke spelen die Brielle boekte in de ietwat moeizame competitiestart is de ploeg van interim-coach Stanley Rieborn vooralsnog veroordeeld tot de strijd om de tweede plaats in 1B.

Nacompetitie
Als SC Feyenoord kampioen wordt, is die positie is aan het einde van de rit goed voor een plek in de nacompetitie om promotie. En via de nacompetitie promoveren lijkt gezien de overmacht van de Rotterdammers voorlopig de enige optie voor Brielle om de felbegeerde hoofdklasse te bereiken.

Poging
Toch gaat Brielle komende zaterdag om 12.00 uur op sportcomplex Varkenoord in Rotterdam toch een poging doen om in een direct duel het gat met de trotse koplopers met drie punten te verkleinen. En gezien het spel dat de bewoners van 't Geuzenpark in de tweede helft van het duel tegen VVGZ op de mat legden is een stunt in Rotterdam zaterdag zeker niet ondenkbeeldig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant