Afbeelding
Foto: Liesbeth Speelman

Presentatie "Leefomgevingsboek kerngebied binnenstad Brielle"

Actueel 441 keer gelezen

Brielle - Op 19 en 26 oktober hebben bewoners en ondernemers hun reactie gegeven op de Binnenstad- en havenvisie Brielle. Tijdens die bijeenkomsten is duidelijk geworden dat de bewoners meer aandacht vragen voor de inrichting van hun woon- en werkomgeving.

Genoemd werd toen al; meer groen in de binnenstad, speelvoorzieningen voor kinderen van bewoners en bezoekers, aantrekkelijkheid Nobelstraat, een meer dynamische inrichting en nog veel meer. In het advies aan de gemeenteraad is het voorstel opgenomen om de verbetering van de leef- en werkomgeving van bewoners en ondernemers vast te leggen in een "Leefomgevingsboek kerngebied binnenstad Brielle". Dit "Leefomgevingsboek" zal deel uitmaken van het uitvoeringsplan voor de "Binnenstad- en havenvisie Brielle 2027" en zal medio 2018 aan de gemeenteraad worden aangeboden.

Wethouder André Schoon zal de aanpak voor het maken van het "Leefomgevingsboek kerngebied binnenstad" presenteren. De gemeente spreekt de wens uit dat velen van u hier een bijdrage aan zullen leveren.

Wanneer: donderdag 4 januari 2018. Plaats: Stadskantoor, Slagveld 36. Tijd: 20:00 – 21:00 uur.

Voor vragen kunt u contact opnemen met J.Wessels. (gjb.wessels@brielle.nl, 471129)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant